2016. január 18., hétfő

Né...naptárszavazás!!!

Töredelmesen bevalljuk, az idén nem készültünk 2016-os naptárral, de... mivel az utóbbi hetekben "nagy" érdeklődést mutattatok az el nem készült Artsos naptár iránt, úgy gondoltuk egye fene... Fejbekólintós ihlet és különösebb ötletek híján egy animés naptárra esett a választásunk, ilyen még úgysem készült az Arts történetében. Ahogy az sem megszokott, hogy ezúttal nektek kell összeválogatnotok a naptáron pózoló palikat. Na nem csak úgy hasraütésre, kaptok némi alternatívát, minden hónapra hármat, sőt helyenként párosokra is voksolhattok. A szavazatokat január 31-ig várjuk!!!

Figyelem! Már csak egy hetetek van szavazni!!! Ahogy a chatben már említettem a február és május hónapok át lettek "kódolva", mert többen jeleztétek, hogy nem a boxokban látható nevek jelennek meg miután leadtátok a szavazataitokat. Természetesen az átkódolás előtt feljegyeztük az addig leadott szavazatokat és hozzáadtuk a jelenlegi álláshoz. Így február hónap a következőképpen alakult: Ishida Mitsunari 12 szavazat, Asahina Natsume 9 szavazat, Kumo Tenka 9 szavazat. A májusi hónap átkódolása előtt mindhárom delikvens 2 (azaz kettő) szavazattal rendelkezett, ami azt jelenti, hogy a régebben leadott szavazatok nem módosítják a jelenlegi felállást! Ha rajongásotok tárgya még nem kapott elég voksot, és naptárfiút szeretnétek csinálni belőle, akkor hajrá, hajrá!!!


 Január




Február




Március





Április




Május




Június




Július




Augusztus




Szeptember




Október




November




December



pollcode.com free polls

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy választhatok, illetve szavazhatok, de a képek hol láthatóak, mert így egy kicsit, olyan mint a zsákban cicó!
    Adrienn

    VálaszTörlés
  2. Képek? Abban semmi izgalmas nincs, ha megmutatjuk milyen képeket pakolunk a naptárba. Ha nagyon kíváncsi vagy egy-egy fiúkára, akkor biza utána kell nézned a neten.

    VálaszTörlés