2016. december 31., szombat

2016.12.31.

Aprócska friss az év utolsó napjára azoknak, akik buli helyett egy kis olvasással akarják feldobni ezt az estét, és persze azoknak is (mert nem vagyunk kirekesztőek), akik pezsgőmámorban töltik a nagybetűs SZILVESZTERT (habár nekik valószínűleg, csak napokkal később lesz lelkierejük olvasni). 

A Házasság kövének 51. fejezetében visszatér kedvenc borzas kutyánk. Amennyiben vannak itt Sirius rajongók örülhetnek, mert Harry keresztapja újból színre lép. Ezt a fejezetet, ahogy megszokhattuk Arita fordította magyarra.

Tudjuk, hogy már sokan vártátok a Crimson Spell fordítást, és Riell mélységesen sajnálja, de a gépe az utóbbi időkben rendetlenkedett, és nagyon úgy tűnt az idén már nem lesz CS fordítás. Szerencsére a pánik sokkal nagyobb volt, mint maga a bibi, úgyhogy év végi meglepetésként egy (Riell tudja, hogy nem sok, de igyekszik) Crimson Spell fejezetet is kaptok (6. kötet, 14. fejezet).

Végül, de nem utolsó sorban, Corot befejezte a Fake 5. kötetének fordítását. A két utolsó fejezet, két rövid szösszenet a bizalomról. Az elsőben a Dee-t körülrajongó JJ kap központi szerepet, a másodikban pedig Bikky, és barátai kerülnek nagy kalamajkába.


Boldog Új Évet!!!




A stáb


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése