2017. december 23., szombat

2017.12.23.

Hihetetlen, hogy megint eltelt egy év! És tudjuk, hogy minden évben megígérjük, kicsit többet láttatjuk magunkat, sűrűbbek lesznek a frissek és stb. De úgy tűnik, az év végi fogadalmak csak a magunk megnyugtatására szolgálnak. Szóval az idén nincsenek nagy fogadalmak és ígéretek, csupán ünnepi friss van a karácsonyi menü mellé. Hogy legyen miben elmerülni, gyönyörködni, a nagy rokoni összeborulás, a családi kajálás, és ajándék osztás mellett. 

Leginkább a Marvel rajongók fognak két pofára örülni, azon belül főleg Amerika Kapitány rajongói, ha meglengetem első frissünket, ami egy fic fordítás. Arita buzgón belevetette magát a Bosszúállók világába, azon belül is a Stucky fandomba. Ez elsősorban azoknak mond valamit, akik valamennyire otthon vannak a Marvel univerzumban, de biztosíthatok róla mindenkit, a ficek világában az a szép, hogy bizonyos háttérismeretek nélkül is tökéletesen élvezhetőek a történetek. Az előbb ugyan letettük a nagybetűs esküt, hogy nem fogadunk meg semmit, de azt megígérhetjük, hogy az ünnepi frissünk mai darabja nem az utolsó Stucky sztori lesz, amit a Yaoiarts oldalán olvashattok. Ma egy gigahosszú történetet kaptok Steve Rogers és James "Bucky" Barnes különleges kapcsolatáról. A címe Emlék, és természetesen Arita fordításai között találhatjátok.

Emellett két mangafordítást is hoztunk nektek, Est Em újabb meséjét és egy Fake fejezetet.

A kis hableány története ma már olyan klasszikusnak számít, mint egy reneszánsz festmény (akkor is, ha a hasonlat nem túl találékony). Még szerencse, hogy Est Em a történet klasszikus mivoltának teljes szétzilálása nélkül is tud újat mutatni. Ha Ariel meséjét szerettétek, ezt biztos imádni fogjátok.

Az ünnepi Fake fejezet nem annyira ünnepi. Hogy is lehetne, ha Dee és Ryo levágott kezeket gyűjtögető, perverz kislányverőket hajkurász? A dögös és forró csókjelenet és egyebek mellett... De ebből a részből egy nagyon  fontos tanulságot is levonhattok majd, hogy Dee hálájától a mennyben lakozó összes szűz mentsen meg!

Végül, de nem utolsó sorban, elkészült a lassan hagyományos YaoiArts Naptár is, aminek "témáját" két mangaka ihletett, Takashina Yuu és Shoko Hidaka. 2018-as naptárunkat a galériában keressétek.


Szeretnénk mindenkinek nagyon Kellemes Ünnepeket Kívánni!




A Stáb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése