Galéria


A galériában az általunk a kedvenc mangáinkból gyártott képeket, és saját rajzokat lehet megtekinteni és természetesen letölteni. Annyit kérünk, hogy máshová ne tegyétek fel őket! 

Vigyázat, a képek között előfordulnak 18 év felettieknek szánt darabok is, ezért mindenki ennek megfelelően nézegessen!


YaoiArts Naptár 2018 by Corot
Lassan hagyománnyá válik, hiszen szép kerek az évforduló, hogy naptárral készültünk az új évre. A képek összeválogatása mögött nincs különösebb megfontolás. Az idei naptártermés csupán a szemnek szép látványra bazíroz.


YaoiArts Naptár 2017 by Corot
Nem annyira random mangakák, random képeiből készült az idei.... pontosabban a jövő évi naptár.


YaoiArts Naptár 2016 by Corot
Ez a naptár közös munka eredménye. A fiúkákat ti választottátok, Corot pedig nem csinált mást, csak kreált nekik hátteret és kicsit játszott a színekkel.


YaoiArts Naptár 2015 by Corot
Hosszúhaj fetisiszták előnyben!  


Yaois Naptár 2014 by Corot
A 2014-es naptár kicsit rendhagyóra sikerült. Tartalma fekete-fehér mangaképek, olyan mangákból összeválogatva, melyekből anime is készült. Mivel Corot jobban kedveli a "klasszikusokat", ezért inkább azokból válogatott, de néhány "frissebb" darab is helyet kapott a hónapok között. A naptár pontos méreteit tekintve 9.26X13.44 cm, vagyis egy aprócskának ugyan nem mondható zsebnaptár. Aminek nagy és valószínűleg egyetlen előnye, hogy mindenki magával cipelheti.


Yaois naptár 2013 by Giana 
Giana a másik Photoshop-mágus is megajándékozott minket egy naptárral, ami pedig papírra nyomtatós, falra akasztós. ne mondjátok, hogy nem vagytok elkényeztetve, a bishik itt is gyönyörűek, és Giana szép irodalmi idézeteket is társított minden képhez!
A 2013-mas évre, karácsonyi ajándékul az olvasóknak és nekünk megint csak készített egyik nagy Photoshop-varázslónk, Corot egy naptárt, amiben az a különleges, hogy nem kinyomtatásra, hanem háttérképnek szánta, ezért három különböző méretben érhetők el a képek. Nagyon szépek a képek, az én kedvencem Mr. December!!!
Különböző mangakák rajzaiból készült háttérkép válogatás. Vannak köztük ismertebbek és kevéssé ismertek és a legtöbb két méretben is elérhető.
Úgy látszik hagyománnyá vált, hogy minden évben készül egy itt nálunk egy – vagy akár több bishis naptár afféle közös karácsonyi ajándékul. Az idén Corot Bl játékokból válogatta a képeket – hogy mi honnan való, azt a hátlapon láthatjátok – és egy különleges asztali naptárt készített belőlük.
Ezt a naptárt Arita kapta karácsonyi ajándékba Gianától, de úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek is, mert igazán szépre sikerült. A képekhez idézetek is tartoznak - minden hónaphoz egy-egy versrészlet.
A cím magáért beszél - karácsonyi ajándékunk minden olvasónak ez a Corot által készített, Arita és Giana szerint szépségesen-szép naptár.
 Az ázsiai zenei élet sztárjai díszítik ezeket a Giana által készített kártyalapokat, amelyet Giana készített és az Insomnia ázsiai rock/pop fandomú slash kihívás első helyezettjének ajánlott fel.
Nospherato rajzait találhatjátok ezen az oldalon, aki saját rpg karaktereihez készítette a képeket. Köszönjük neki hogy felrakhattuk őket, a nézegetéshez pedig jó szórakozást kívánunk! Figyelem, a képek zöme hard yaoi, így kizárólag 18 év felettieknek ajánljuk őket!
Tatsu tehetségét a Yaoi.hu fórumának olvasói már ismerhetik, ez mutatkozik meg az itteni képeiben is! A rajzok között akad hard yaoi, ezért óvatosan kezelendők!
JRock zenék, zenészek és JRock fandomú fanfictionok által ihletett naptár, és ficajánló Gianától.
Csomagolópapírok Aritától és Gianától.
Év végi ajándékunk, a letölthető és kinyomtatható naptár, amelyet Giana készített, és Arita is belekontárkodott.
Ark képei találhatók itt, hátterek és színezések
A régi játék újragondolása yaois módra, Ark értelmezésében.
Giana által készített kártyasorozat. Letölthető, kinyomtatható és használható, de a neten máshova kérjük, ne tegyétek fel!
Nezumi rajzait találhatjátok itt, saját karakterekről az általatok is ismert vagy most születő történetekből, illetve néhány fanartot is.
Itt Giana képeit találhatjátok, háttereket, egyebeket. A fent leírtak vonatkoznak rájuk is! 


Pólóképek by Arita
Ezeket a képeket pólókra szántam. Az érvényes rájuk, ami a többire: ha tetszik, töltsd le, használd, rakasd pólóra, nem bánom, ha szembejön az utcán, de a neten máshol nem szeretném látni! 

2 megjegyzés:

  1. Wow, Corot, ez a naptár megint zseniális! Nagy-nagy köszönet érte!!! Én nem vagyok kifejezetten hosszúhaj fetisiszta, de a fiúk orrvérzésfakasztók, a színek gyönyörűek, és a design is nagyon tetszik: ez a cakkos szélű, enyhén pergamenre régi pergamenre emlékeztető stílus és az ízléses díszítések, meg a hónapok nevei és a számok formája. Igazán remek lett. Van érzéked hozzá, az kétségtelen :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! *irulpirul* Már régóta terveztem egy olyan naptárt, amiben hosszú hajú pasik pózolnak, csak nem volt hozzá megfelelő alapanyagom. Aztán megismertem néhány alkotót, akik pont az én ízlésemnek megfelelően rajzolják a bishike így megadatott az, ami eddig csak elképzelés volt... végül ez lett belőle.

    VálaszTörlés