Galéria


A galériában az általunk a kedvenc mangáinkból gyártott képeket, és saját rajzokat lehet megtekinteni és természetesen letölteni. Annyit kérünk, hogy máshová ne tegyétek fel őket! 

Vigyázat, a képek között előfordulnak 18 év felettieknek szánt darabok is, ezért mindenki ennek megfelelően nézegessen!YaoiArts Naptár 2019 by Corot
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig zabáltam a chibiket.


YaoiArts Naptár 2018 by Corot
Lassan hagyománnyá válik, hiszen szép kerek az évforduló, hogy naptárral készültünk az új évre. A képek összeválogatása mögött nincs különösebb megfontolás. Az idei naptártermés csupán a szemnek szép látványra bazíroz.


YaoiArts Naptár 2017 by Corot
Nem annyira random mangakák, random képeiből készült az idei.... pontosabban a jövő évi naptár.


YaoiArts Naptár 2016 by Corot
Ez a naptár közös munka eredménye. A fiúkákat ti választottátok, Corot pedig nem csinált mást, csak kreált nekik hátteret és kicsit játszott a színekkel.


YaoiArts Naptár 2015 by Corot
Hosszúhaj fetisiszták előnyben!  


Yaois Naptár 2014 by Corot
A 2014-es naptár kicsit rendhagyóra sikerült. Tartalma fekete-fehér mangaképek, olyan mangákból összeválogatva, melyekből anime is készült. Mivel Corot jobban kedveli a "klasszikusokat", ezért inkább azokból válogatott, de néhány "frissebb" darab is helyet kapott a hónapok között. A naptár pontos méreteit tekintve 9.26X13.44 cm, vagyis egy aprócskának ugyan nem mondható zsebnaptár. Aminek nagy és valószínűleg egyetlen előnye, hogy mindenki magával cipelheti.


Yaois naptár 2013 by Giana 
Giana a másik Photoshop-mágus is megajándékozott minket egy naptárral, ami pedig papírra nyomtatós, falra akasztós. ne mondjátok, hogy nem vagytok elkényeztetve, a bishik itt is gyönyörűek, és Giana szép irodalmi idézeteket is társított minden képhez!
A 2013-mas évre, karácsonyi ajándékul az olvasóknak és nekünk megint csak készített egyik nagy Photoshop-varázslónk, Corot egy naptárt, amiben az a különleges, hogy nem kinyomtatásra, hanem háttérképnek szánta, ezért három különböző méretben érhetők el a képek. Nagyon szépek a képek, az én kedvencem Mr. December!!!
Különböző mangakák rajzaiból készült háttérkép válogatás. Vannak köztük ismertebbek és kevéssé ismertek és a legtöbb két méretben is elérhető.
Úgy látszik hagyománnyá vált, hogy minden évben készül egy itt nálunk egy – vagy akár több bishis naptár afféle közös karácsonyi ajándékul. Az idén Corot Bl játékokból válogatta a képeket – hogy mi honnan való, azt a hátlapon láthatjátok – és egy különleges asztali naptárt készített belőlük.
Ezt a naptárt Arita kapta karácsonyi ajándékba Gianától, de úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek is, mert igazán szépre sikerült. A képekhez idézetek is tartoznak - minden hónaphoz egy-egy versrészlet.
A cím magáért beszél - karácsonyi ajándékunk minden olvasónak ez a Corot által készített, Arita és Giana szerint szépségesen-szép naptár.
 Az ázsiai zenei élet sztárjai díszítik ezeket a Giana által készített kártyalapokat, amelyet Giana készített és az Insomnia ázsiai rock/pop fandomú slash kihívás első helyezettjének ajánlott fel.
Nospherato rajzait találhatjátok ezen az oldalon, aki saját rpg karaktereihez készítette a képeket. Köszönjük neki hogy felrakhattuk őket, a nézegetéshez pedig jó szórakozást kívánunk! Figyelem, a képek zöme hard yaoi, így kizárólag 18 év felettieknek ajánljuk őket!
Tatsu tehetségét a Yaoi.hu fórumának olvasói már ismerhetik, ez mutatkozik meg az itteni képeiben is! A rajzok között akad hard yaoi, ezért óvatosan kezelendők!
JRock zenék, zenészek és JRock fandomú fanfictionok által ihletett naptár, és ficajánló Gianától.
Csomagolópapírok Aritától és Gianától.
Év végi ajándékunk, a letölthető és kinyomtatható naptár, amelyet Giana készített, és Arita is belekontárkodott.
Ark képei találhatók itt, hátterek és színezések
A régi játék újragondolása yaois módra, Ark értelmezésében.
Giana által készített kártyasorozat. Letölthető, kinyomtatható és használható, de a neten máshova kérjük, ne tegyétek fel!
Nezumi rajzait találhatjátok itt, saját karakterekről az általatok is ismert vagy most születő történetekből, illetve néhány fanartot is.
Itt Giana képeit találhatjátok, háttereket, egyebeket. A fent leírtak vonatkoznak rájuk is! 


Pólóképek by Arita
Ezeket a képeket pólókra szántam. Az érvényes rájuk, ami a többire: ha tetszik, töltsd le, használd, rakasd pólóra, nem bánom, ha szembejön az utcán, de a neten máshol nem szeretném látni! 

2 megjegyzés:

  1. Wow, Corot, ez a naptár megint zseniális! Nagy-nagy köszönet érte!!! Én nem vagyok kifejezetten hosszúhaj fetisiszta, de a fiúk orrvérzésfakasztók, a színek gyönyörűek, és a design is nagyon tetszik: ez a cakkos szélű, enyhén pergamenre régi pergamenre emlékeztető stílus és az ízléses díszítések, meg a hónapok nevei és a számok formája. Igazán remek lett. Van érzéked hozzá, az kétségtelen :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! *irulpirul* Már régóta terveztem egy olyan naptárt, amiben hosszú hajú pasik pózolnak, csak nem volt hozzá megfelelő alapanyagom. Aztán megismertem néhány alkotót, akik pont az én ízlésemnek megfelelően rajzolják a bishike így megadatott az, ami eddig csak elképzelés volt... végül ez lett belőle.

    VálaszTörlés