2013. augusztus 31., szombat

Sadahiro Mika: Agnus Dei (befejezett)


Kiadás éve: 2000
Hossza: oneshot
Japán kiadó: Biblos
Egyéb kiadó: ----

Fanfordítás:
Angol: Nakama
Magyar: Yaoiarts - Arita


  







Ismertető:

Ez a oneshot tipikus Sadahiro manga, igazi hard yaoi, amelynek különlegessége, hogy egyik szereplője fogyatékkal él: egy balesetből kifolyólag tolókocsiba kényszerült. Így a történet helyenként megdöbbentő jeleneteket tartalmaz, valamint előkerülnek olyan, a mangaka által gyakran alkalmazott elemek, mint a nemi erőszak, a testi és lelki terror valamint a párok közötti szerepcsere is.

A vagyonos Toyohiko autóbalesetet szenvedett, immár két éve, hogy deréktól lefele nem érez semmit. Lelkifurdalás gyötri fiatal felesége miatt, ezért hogy kárpótolja, szeretőket vásárol neki.

Amikor a házaspár elutazik vidéki udvarházukba, az asszony szeme azonnal megakad a gondnok fián, Hisokán, aki beteg apját helyettesíti. A fiút mindketten gyermekkora óta ismerik, de a két év alatt, amíg távol voltak, Hisoka rendkívül vonzó, 19 éves fiatalemberré cseperedett. Toyohiko megkéri a fiút, hogy megfelelő díjazás fejében helyettesítse őt az asszony ágyában. De mi van, ha a fiút nem a ház úrnője, hanem a tolókocsis gazda érdekli?

Olyan olvasóknak ajánlom ezt a oneshotot, akik szeretik Sadahiro stílusát, az explicit yaoit, és az extremitásokat. 

Arita


Letöltés: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése