2013. szeptember 7., szombat

Aurean, Chiaki és Vénia közös munkái


Itt olvashatjátok Aurean, Chiaki és Vénia közös fordítási projektjét – lessétek meg, mire képes, ez a három amúgy is nagyon egy húron pendülő barátnő, ha munkáról van szó! 

Rating 

G - Bármely korosztálynak ajánlva.
PG-12 - Némely jelenet nem javasolt 12 éven aluliak számára.
R-15 - 15 éven aluliak számára nem ajánlott. A történet tartalmazhat árnyalt szexet, csúnya beszédet, erőszakot... stb.
R-18 - Csak 18 éven felülieknek. Tehát nyílt szex, trágár beszéd, nemi erőszak...

A besorolási rendszert a Sóhajomról vettük kölcsön, köszönjük szépen! Kérünk mindenkit, hogy vegye komolyan, nem tudjuk ellenőrizni, hogy hova kattintatok, de az esetleges lelki sérülésekért nem vállalunk felelősséget!

Az oldalon található írások a szerzők engedélye nélkül máshol nem szerepeltethetők! 



Anarion: 365 Days of 221B Challenge

Nemrég elkezdtük nézni a Sherlock Holmes BBC sorozatot - amit mellesleg neked is, kedves Olvasó nagy szeretettel ajánlunk -, és rögtön beleszerettünk. Eddig is voltak Sherlock Holmes fanfic-ek, ám a sorozat megjelenése óta nagyon felkapott lett a téma. Mi most egyik kedvencünk, Anarion ’221B’ történeteit hoztuk el nektek. Sherlock fandomban járatosak találkozhattak már ezzel a kis játékkal, aminek a lényege, hogy a fic 221 szóból álljon és az utolsó szó b-vel kezdődjön. Anarion ezt még megfejelte egy „365 days challenge”-el, így arra vállalkoztunk, hogy 365 db egypercest fordítunk le nektek. A történetek nem összefüggőek, de egy univerzum részét képezik és vannak bennük folytatásos darabok is. Érzelmek, humor, szenvedély, angst, erotika, megható gyerekkori sztorik, van itt minden, amit csak kívánhat egy JohnLock fan, ráadásul Anarion előszeretettel lepi meg az olvasókat, sok történetnek igen csavaros a vége /én mindig bedőlök neki, bár tudom, hogy számítanom kéne rá ;)/.


A promptokról (kulcsszavak)...

Anarion promptok, ihletadó szavak, kifejezések alapján írja ezeket a kis történeteket, és vannak esetek, ahol egészen új megvilágításba helyezi a történetet, ha ismerjük a kiindulási pontot, ezért ezentúl a fejezetek végén ezt is olvashatjátok majd. Gyakran igencsak meglepő látni, „miből lett a cserebogár” mert ő bevallottan nem a nyilvánvalót célozza meg. Az idő előrehaladtával egyre gyakoribbak a kicsit elvont, jól megcsavartat, vagy akár egészen merész asszociációk.

Aureannal és Chiakival felváltva szállítjuk majd nektek a kis szösszeneteket, egymást bétázva, és reméljük, ti is megszeretitek majd őket! Jó szórakozást hozzájuk!

Fandom: Sherlock (BBC)
John Watson/Sherlock Holmes
Rating: R-18
Állapot: folyamatban
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap, 8. nap, 9. nap, 10. nap, 11. nap, 12. nap, 13. nap, 14. nap, 15. nap, 16. nap, 17. nap,

Anarion oldala: http://anarion.livejournal.com/23677.html

2 megjegyzés:

  1. Imádtam az új Sherlock-történeteket! Köszönöm, hogy fordítjátok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! Én is imádom őket. Már előre félek, hogy fogom bírni, ha nem lesz belőle több, totál függő lettem. De a fordítás öröme legalább megmarad :D

      Törlés