2013. szeptember 3., kedd

Naono Bohra: Kimi ni Sasayaku  (befejezett)
                        

Kiadás éve: 2005
Hossza: 1 kötet
Japán kiadó: Biblos
Egyéb kiadó: ----

Fanfordítás:
Angol: Shi-Ran, Nakama
Magyar: Yaoiarts - Arita

  








Ismertető:

Naono Bohrának ez a mangája egyike a hosszabb lélegzetű műveinek: négy fejezetből és egy extrából áll. Igazi Bohra történet, eszement humorral és meglepő fordulatokkal, amelynek ha össze akarjuk foglalni a mondanivalóját, akkor a lényeg az lesz: a szerelem erősebb a halálnál.

A 16 éves Tagami Renji a híradóból értesül arról, hogy szerelme, a nála két évvel idősebb Kazuki elhunyt egy tragikus repülőbalesetben. Ezután a fiú nem eszik, nem alszik, és már épp elszánja magát ereinek felmetélésére, amikor a halottnak hitt szerelmes beállít. Renji nagyon boldog, Kazuki azonban elkezd furcsán viselkedni, és bizony kiderül: a fiú már meghalt, és távoznia kell az élők közül. Kazuki utoljára még figyelmezteti Renjit, hogy készített róla egy-két erotikus fényképet alvás közben, úgyhogy szaladjon már el hozzájuk és keresse meg őket, mielőtt anyukája bukkanna rájuk. Renji persze tajtékzik, de a képek helyett csak egy levelet talál, egy gyönyörű vallomást Kazukitól, hogy a fiú mindennél jobban szereti őt, és fogja is, nem csak ebben az életben, hanem a rákövetkezőben is…

És ugyebár nem is egy Bohra mangában lennénk, ha ezt nem szó szerint kellene érteni. Eltelik pár év, és a munkába siető, immár orvos Renji kabátját megrángatja egy kisfiú: „Helló Renji, mióta újjászülettem, téged kereslek!” felkiáltással… Kazuki ráadásul, ahogy nő egyre inkább hasonlít a régi überseme önmagára, és természetesen pont abba a gimnáziumba iratkozik be, ahol Renji az iskolaorvos, meleg helyzetekbe sodorva egykori ukéját. Ezen kívül felbukkan még egy rasztahajú rosszfiú, egy testtolvaj szellem, és az alvilág kapujának őrzője is, így az olvasó egy pillanatra sem unatkozhat.

A manga grafikája a Bohrától megszokott jellegű és színvonalú, szaftos szexjelenetekkel és nagyon vicces chibikkel. Mindenkinek ajánlom, aki szereti Bohrát és a humoros történeteket! 

Arita


Letöltés: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése