2013. szeptember 6., péntek


Yaoiarts naptár 2009

Hamarosan itt az új év, gondoltam meglepem a Yaoiarts látogatóit egy 2009-re szóló kalendáriummal. A készítésnél próbáltam a képeket úgy összeválogatni, hogy hangulatában passzoljon az adott hónaphoz. Remélem sikerült!

A készítésben nagyon sokat segített Arita. Folyamatosan küldözgettem neki az újabb és újabb verziókat, mondván, hogy ez most már tényleg az utolsó, aztán mégis mindig lett újabb. A képek kiválasztásánál is ott állt a háttérben a nagy testvér, és még Photoshop tudományát is bevetette az ügy érdekében, hogy megszűnjön a Subaru és Seishirou közti választóvonal J, (ebben még anyukánk is segédkezett jótanácsokkal a fák ágaira vonatkozólag) és még egy plusz színes, ólomüveg ablakot is varázsolt a kedves márciusi tisztelendő atya és gyóntatottja mögé J, hogy ne legyen olyan üres a háttér. A fene sem mondaná meg, hogy nem is ilyen volt eredetileg. (Hát nemtom… A perspektívában van némi eltérés, de ezt rá lehet fogni a hanyag templomépítőkre… by Arita)

Egyébként láttatok már négykezest Photosopra? Két ember, egy gépen, egy billentyűzeten, egy egérrel egyszerre szerkeszti ugyanazt a képet, és közben ebédet főz, eszik, hajat most és szárít, vihog, idióta poénokkal szívatja egymást és még a munkából sem késik el? Ugye nem?

Így aztán, koprodukcióban végül megszületett az Arts első yaois naptára. Remélem, elnyeri tetszéseteket, és még sok évben lephetünk meg titeket hasonlóval. Boldog Új Évet Mindenkinek! A képeket itt tudjátok megnézni.

A naptárra is az vonatkozik, ami a többi nálunk található dologra. Le lehet tölteni, ki lehet nyomtatni, de a neten máshová ne töltsétek fel!


A letölthető zip verzió: itt



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése