2013. december 24., kedd

2013.12.24.


Hacsak a két ünnep között valakit meg nem rohan az ihlet, akkor az év utolsó frissében, szeretnénk az Arts minden olvasójának és a véletlenül erre tévedőknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni.


Habár az ajándékkupacok nem feltétlen szükségszerűségei ennek az ünnepnek, mi könnyen befolyásolható vásárlók szeretünk ilyenkor szépencsomagolt meglepetéseket adni, és persze kapni is. Természetesen az Arts karácsonyfája alatt sem maradt üresen a hely, telepakoltuk nektek mindenféle színes és csillogó dobozkával. Reméljük, hogy ezeknek az ajándékoknak legalább annyira örültök, és legalább olyan izgatottan tépitek majd le róluk a díszes csomagoló papírt, mint kézzelfogható társaikról.


Arita három csomagot is rakott a fa alá, három nagyon érdekes fejezetet a Házasság kövéből. Ha kíváncsiak vagytok Piton családjára, és hogy milyen bizarr kapcsolatot ápolt Piton mamája Hófehérkével, akkor ezeket a fejezeteket imádni fogjátok.

Giana egy Csillagkapu – Atlantisz fic-csomagot hozott. A sorozat kedvelőinek szigorúan kötelező darab, de az se fogja vissza magát, aki esetleg nem ismeri a Csillagkapu-univerzumot!

Ha hihetünk a neten szállingózó híreknek, január első napján – amennyiben minden torrentek istene is úgy akarja – újra részesei lehetünk Sherlock világának. A dátum „kacsa” mivoltát minden egyes porcikánk mélységesen elutasítja és egyébként is száradjon le a… nagylábujja annak, aki csak viccből, vagy más megfontolásból ilyet mer terjeszteni! Szóval Sherlock harmadik évadára az új évig még várnunk kell, de Véniának, Chiakinak és Aurean-nak köszönhetően nem maradtok Sherlock nélkül. A csajok, folytatva a 365 napos kihívást, 3 fejezetnyi Sherlock-kal kedveskednek nektek.

Egy hatalmas Fake csomag is csücsül az Arts fája alatt. Szép hosszú csomag, izgalmas és egyben vicces tartalommal, ahogy azt egyébként is megszoktuk a fiúktól. És mivel Corot szeret ajándékozni, Ryo és Dee vakációs kalandja mellett hozott nektek egy Pekingi történet fejezetet is.

És még mindig nincs vége a sornak. Van két kibontatlanul árválkodó extra ajándékunk is.

A mai naptól kezdve elindítunk egy úgy „szekciót”, amit az Írásainkon belül találtok majd. A Fura Párosok elnevezés nagyon beszédes cím, és mivel az írások között található, az is nyilvánvaló lehet, hogy általunk írt történeteket tartalmaz szokatlannak nevezhető párocskákról. Az első ilyen jellegű írásunkat A sóvárgó vár várakozik címmel találjátok meg az új szekciónkban és Chiaki egekben repkedő fantáziáját dicséri.

Lassan szokásunkká válik, hogy minden évben kreálunk egy Artsos yaoi naptár. Ez az idén sincs másképp, habár ez a naptár kicsit eltér az eddig megszokottaktól. Kicsit egyszerűbb, puritánabb, afféle Corotnaknemvoltötlete-naptár. Egy pici zsebnaptár, ami simán elfér egy táskában (Riell szerint ellenőrző méretű). A naptárt olyan mangaképek díszítik, mely mangák megihlették a nagy animeálmodók világát is.

A ficfordításokat természetesen az Írásainknál találjátok meg, ahogy a manga fejezeteket a Mangafordításoknál. Corot 2014-es yaoi naptára pedig a Galériában fellelhető. Reméljük, hogy az Arts karácsonyfája alatt található ajándékok mindenki számára sok örömöt okoznak majd!


A Stáb

3 megjegyzés:

  1. Kedves Stáb!
    Ilyenkor mindig szégyenlem magam, hogy én csak kapok és kapok, de cserébe a köszönöm-ön kívül semmit sem adok.

    ... régen volt egy műsor (anyu mesélte): Szív küldi, szívnek, szívesen. ...most én is küldenék nektek egy különleges karácsi számot, ami nem mellesleg nagy kedvencem:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZlsJD8RlhbI

    Békés ünnepeket kívánok mindenkinek! :]

    VálaszTörlés
  2. Blackfield: A "köszönöm" nekünk tökéletesen megfelel, habár sosem várjuk/vártuk el, azért mindig jólesik hallani/olvasni.

    Neked is Kellemes Ünnepeket!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönjük, Blackfield! Nekem nagyon tetszik ez a dal!

    VálaszTörlés