2014. március 8., szombat

2014.03.08.

Imádjuk a tavaszt, de tényleg! A vakítóan ragyogó nap fényétől még nem barnulunk ugyan, de a természet csupa rügy, a rekedt kakas hangját reggel fülbemászó madárcsicsergés követi, a latyakos földön lassan utat tör magának a zöld és a nagy betűs szerelem is ilyenkor kopogtat az ajtón (állítólag)... Hmmmm! Hát nem idillikus?
Nem beszélve az aranyos bacikról, vírusokról, melyektől égő torokkal, lázasan izzadhatunk az ágyban. Az orrunk nem alkalmas levegővételre és nincs olyan kenőcs, ami enyhítené a rajta leledző bőrpírt. A szájon át beáramló szúrós levegő nem esik jól a kaparó torkunknak, ezért igyekszünk bőrön át oxigénhez jutni.  Literszámra döntjük magunkba a mézes teát, forró fürdőt veszünk, és kamillás gőzzel üzzük el a náthát (na meg egyébként is szép lesz tőle a bőrünk). A gyors gyógyulás reményében a lepedőt rongyosra gyűrjük magunk alatt, de a legmelegebb takaró sem melegíti fel didergő testünk és két nap alatt telesírjuk/fújjuk a mosogépet zsebkendő halmokkal. De mi igenis szeretjük a tavaszt!!!

Hosszúra nyúlt a várakozás, de a fél stáb kidőlt valamilyen betegségtől és volt némi technikai/ps probléma is, ami rútul és makacsul akadályozta a várva várt frissítést. Tudjuk, hogy már türelmetlenül vártatok a Crimson folytatására, úgyhogy reméljük örültök a mostani frissnek. Ezúttal Riell fordításában olvashatjátok a Crimson Spell 6. kötetének 1. fejezetét (vagy 38. fejezetét, ha úgy jobban tetszik), ami eredetileg két részletben jelent meg fél év leforgása alatt (Yamane-sensei nem halad vele valami gyorsan), de mivel valójában egyetlen fejezetről beszélünk, ezért mi összefűztük a részeket, így egy darabban tehetitek magatokévá. Ezen kívül kaptok egy Fake fejezetet is Corottól, melyben Dee múltjáról tudhattok meg apró és érdekes részleteket.

Gondolom nem kell mondani, de a kérdések elkerülése végett, a friss fejezeteket természetesen a Mangafordítások szekcióban találhatjátok.



Corot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése