2014. június 15., vasárnap

2014.06.15.

Brazíliában dögmeleg, de főleg párás a levegő, ami igazi áldás számunkra. Gondoljatok csak bele, 22 pasas tökigázott, szűk kis pólóban rohangál a zöld gyepen. A testükön feszülő vizes pólón keresztül kikandikál merev cicibimbójuk, és minden kockát meg tudunk számolni a hasukon. Ki mondta, hogy a foci vb a pasiknak lett kitalálva?!

Tényleg nem szívesen rángatok el senkit a tévé elől, magam is nehezen mondok le a látványról. De higgyétek el, két meccs között jól esik egy kis változatosság, úgyhogy fordítottam nektek egy fejezetet a Fake-ből. A 3. kötet izgalmas, és vértől sem mentes első fejezetében a srácok egy pszichopata sorozatgyilkos után nyomoznak, amellett Dee-nek egy riválissal is meg kell küzdenie. Mindenkinek jó olvasgatást hozzá!

A vasárnapi mézesmadzag pedig egy találós kérdés. A következő Arts friss apropója, amire már nem is kell olyan sokat várnotok, annak a mangakának az agyából pattant ki, akinek Yaoiland valószínűleg leghíresebb színészpárosát is köszönhetjük. Na ki ő? És vajon melyik művének fejezetét olvashatjátok legközelebb?



Corot

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nagy bánatomra már több éve pihen a sorozat új fejezet nélkül. Nincs mit fordítani belőle. :(

      Törlés
  2. Spiritual Police?
    Kisu Ariki?
    ... esetleg Haru? Mindegy, ha nem ezek, akkor is örülök. :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, haladunk. :) Ez már közelebb áll a valósághoz.^^

      Törlés