2014. december 24., szerda

2014.12.24.


Boldog Karácsonyt minden erre tévedő, az ünnepi készülődésekben megfáradt, nálunk enyhülést kereső yaoi rajongónak. Ha már biztos talpakon áll a feldíszített fa, alatta ajándék halom, ha a narancs és fahéj illata fura elegyet képez a halászlé paprikás zamatával, ha a bejgli is kisült már, és a ház elcsendesült, te elnyűtt yaoi fan, sorstársunk a… érted, szóval abban… ülj le szép csendesen a képernyő elé, és csomagold ki az Arts karácsonyfája alatt várakozó, jól megérdemeld ajándékodat. És ne fogd vissza magad, tépd a papírt, mintha Asamiról tépnéd a ruhát!!!  

Frappánsan mondhatnánk azt, hogy van zsákunkban minden jó, de ez, nem az az ünnep… úgyhogy csak álljon itt az Arts ajándéklistája pőrén, a teljesség hiánya nélkül.

Crimson Spell: Három kurta, de izgalmas fejezet, avagy mazó Val és Hall kalandozásai. Ezek ketten szinte mindig bajba keverednek, biztos direkt csinálják.

Fake: Két fejezetnyi feszültség és móka. Végre pont kerül a kaszabolós gyilkos esetére, hogy a fiúk jól megérdemelt, láblógatós, ünnepi hangulatba ugorjanak fejest a Karácsonyba, vagy mégse?!

A házasság köve: Öt Pazar fejezet a varázsvilágból. El tudjátok képzelni Pitont, ahogy barátokkal körülvéve, békés szeretetben üldögél a karácsonyfa körül?

Pekingi történet: Négy rövid, de érdekes fejezet Lan Yu életéből.

Fever: a következő oneshot Fei Long "kiházasításának" sorában. Mikhail szokás szerint nem tudja fékezni a far....a vágyait, de legalább a kúra sikeresnek bizonyul.

YaoiArts Naptár 2015

Reméljük mindenki megtalálja a kedvére valót és a hozzá leginkább illő ajándékot!!!





Még nincs vége, olvass tovább! Lezártuk a közvélemény-kutatást és szeretnénk mindenkinek megköszönni, hogy válaszával a segítségünkre volt. Riell a többség kívánságát figyelembe véve úgy döntött, hogy nem változtat a magyar fordítás eddig megszokott és jól bevált nevein. Vagyis Hallwill továbbra is Hallwill marad (és persze dögös), Val pedig Val.



A Yaoiarts stábja

4 megjegyzés:

  1. Békés ünnepeket kívánok és köszönöm a rengeteg ajándékot! Ezzel a temérdek olvasni és nézni valóval csak jövőre fogok végezni! :D Nem baj, ha nem szaggatom le a ... csomagolást? :D ... szépen, lassan... nehogy Akihitó észrevegye és ő pedig a füleimtől és a hajamtól fosszon meg... :D
    Hálás köszönet, mindenért! :]

    VálaszTörlés
  2. Békés Boldog Ünnepeket Kívánok! És köszönöm a sok sok ajándékot/történetet.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönet ezért a hatalmas karácsonyi csomagért és a frappáns felvezetőért :)

      Törlés