2015. február 24., kedd

FIGYELEMFELHÍVÁS

Update!

Mégsem kell költöznünk! :)

Alább a megjegyzés rovatba be lett másolva a Blogger tegnapi levelének egy részlete, így láthatjátok, hogy elég sok visszajelzést kaptak a korábbi irányelv módosításuk tekintetében. Ennek pedig egyenes eredménye az lett, hogy visszavonták a tervezett változtatást. Mondanunk sem kell, ennek nagyon örülünk. *konfettit szór*

Nektek pedig köszönjük az ötleteket és támogatást! *ölel* Sokat jelent a számunkra, hogy fontosak vagyunk még akkor is, ha kissé lassan frissülünk.^^

A stáb



Kedves Olvasók!

Sajnos úgy alakult, hogy terveinkkel ellentétben az új évet nem valami szaftos kis frissel kezdjük, hanem az alábbiakkal:

A tegnapi nap folyamán (02.23.) érkezett egy számunkra igencsak kellemetlen hír, miszerint a Blogger tartalmi irányelvei alaposan megváltoznak. Sajnos ezek a változások alapjaiban rengetik meg az Arts jelenlegi helyét, mert ezentúl, idézem: „…a Bloggeren nem lesznek engedélyezettek a szexuális jellegű és meztelenséget ábrázoló képeket és videókat tartalmazó blogok.”

Röviden és tömören 2015.03.23-tól nyilvánosan – ahogyan eddig az Arts működött a mostani helyén – nem lesz majd elérhető a Yaoiarts blogja. A tartalmainkat szerencsére nem fogják törölni, de csak privát módon lehet majd hozzáférni a bloghoz.

A privát módon való megosztás opciója első olvasatra jó megoldásnak tűnt, hiszen így nem kell elköltöznünk mégis mindenki, aki szeretné továbbra is olvasni az Artsot hozzáférést kaphatna a bloghoz. De természetesen ezt, második olvasatra a megosztás lehetséges variációit áttanulmányozva rögtön el is vetettük, így nem maradt más számunkra, mint a költözés. :( :( :(

Nincs kedvünk menni, mert hozzászoktunk már a helyhez, annak kezeléséhez és ráadásul szépek lettünk – tetszünk magunknak, nincs mit tagadni^^ - de beláttuk, egy oldalt vagy nyilvánosan lehet működtetni, vagy sehogy.

Most elkezdjük keresni a megoldásokat, milyen új hely jöhetne szóba, ami ingyenesen felhasználható és át tudjuk költöztetni oda az Arts egész tartalmát. A fizetős tárhely gondolata nem opció a számunkra, mert van éppen elég fizetési kötelezettségünk a saját életünkben ahhoz, hogy ilyesmit finanszírozni tudnánk. Tehát marad a törpölés, hogy hova? Mi, szívesen vesszük az építő ötleteket Tőletek is, hátha közösen sikerül egy jó megoldást találni. :)

Ha mindezt egy hónapon belül – a fentebb leírt dátumig – nem sikerül kiviteleznünk, akkor sajnos egy időre el fogunk tűnni, de a Facebook oldalunkon és az Animeaddicts fórumában mindenképpen tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket.



A stáb

2 megjegyzés:

  1. Kérném az admint, hogy vegye fel velem a kapcsolatot.
    smaragd29@freemail.hu
    Üdv,
    Smaragd

    VálaszTörlés
  2. A héten e-mailben tájékoztattunk a Blogger tartalmi irányelveit érintő változásokról. Az e-mailben bejelentettük, hogy a Blogger szexuális tartalmakra vonatkozó irányelvei megváltoztak, és az explicit szexuális jellegű képeket tartalmazó blogokat a rendszer a jövőben automatikusan privátra állítja.

    A döntéssel kapcsolatban rengeteg visszajelzést kaptunk, amelyekben a felhasználók arról tájékoztattak minket, hogy ez a lépés régóta fennálló blogokat is érinthet, illetve negatívan hatással lehet minden olyan személyre, akik a szexuálisan explicit tartalmakkal szeretnék kifejezni magukat.

    Nagyra értékeljük a visszajelzéseket, és úgy határoztunk, hogy a változtatást nem hajtjuk végre, és a meglévő irányelveink maradnak érvényben (http://www.blogger.com/content.g).

    VálaszTörlés