2015. december 31., csütörtök

2015.12.31.


Ha szokás lenne nálunk év végi összegzést írni, akkor az idei bizonyára nagyon harmatos lenne, hiszen nem ez volt az Arts legtermékenyebb éve. Ígéreteket sem teszünk, nem fogadkozunk, hogy jövőre szorgalmasabban dolgozunk majd és 2016-ban több lesz a friss, forgalmasabb az oldal. Az Arts stábja soha nem szerette a korlátokat, soha nem volt kőbevésett, vagy égő bokorban talált szabályzatunk, elvárásaink. Akkor születtünk, amikor a hazai yaoi szubkultúra (mily költői) virágozni kezdett. Lelkesen estünk neki, a szó legmagasztosabb jelentésében a hobbi oltárára emeltük és ennek szellemében foglalkoztunk vele, szeretgettük, becézgettük... (naná, ki ne akarná kényeztetni Asamit!!!). De, ahogy a yaoi közösség megkopott az évek alatt, úgy lankadt a mi munkakedvünk is. Épp ezért, év végi összegzés és minden más helyett inkább szeretnénk megköszönni mindazok töretlen lelkesedését, akik évek óta kitartanak az Arts mellett és visszajáró olvasóink. Boldog Új Évet!

És most a kevésbé "komoly" rész következik... Eredetileg nem készültünk frissel, de függetlenül mindennemű vallási felekezettől, ahogy a szólás tartja, a nagy atya odafent tervez, a szerencsétlen fordító idelent végez. Fogadjátok szeretettel, hogy aktuálisak legyünk, eme malackfarknyi frissünket. Aritától két fejezetnyi Házasság kövét, amiben kimerítő válaszokat kapunk a varázsvilág házassági, és gyermeknemzési szokásairól. Illetve egy rövid fejezetet (ch.03.) a Fake univerzumból, Corot fordításában. 





Mielőtt még szóvá tennétek... Igen, a Fake negyedik kötetéből kimaradt a második fejezet. Ez nem valami szilveszteri tréfa, hamarosan a hiányzó fejezetet is megkapjátok!!!



A stáb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése