2016. január 31., vasárnap

És a győztesek...


A szavazást lezártuk!!! 

Az eredményt láthatjátok a mellékelt képeken. Voltak olyan hónapok, ahol nagyon gyorsan kialakult a végeredmény, néhány szépszál legény zéró esélyt adott a mögötte kullogó versenytársainak. Izgalmas volt látni, ahogy gyűlnek a voksok. Facebookon már említettük, hogy holtverseny esetén is ti lesztek a döntőbírók. Persze jobban örültünk volna, ha egyértelmű eredmény születik, mégis van két olyan hónap, ahol még nem tudunk végeredményt hirdetni. A februári fiúkák, Ishida és Kumo Tenka 16-16 szavazatot gyűjtöttek, a júniusi oldalon pózolni vágyó Kageyama és Yoshino között sem tudtatok dönteni, mindketten 19 voksot kaptak. Mivel a stáb lemondott szavazati jogáról (pedig hatalmas volt a kísértés, Mr. November és a decemberi páros miatt még mindig sajog a pici szívem), így ez a nehéz feladat rátok vár. Döntenetek kell, ki virítson a februári, illetve júniusi oldalon. 

A chatboxban leadott legeslegelső szavazat adja meg a végső döfést. Egyszerre csak egy hónapra szavazhattok, azaz egy chatkomment = egy hónap + egy név!!!  Ezzel szeretnénk kiküszöbölni azt, hogy mindkét hónapról ugyanaz az ember döntsön. Ámbár, ha valaki annyira gyorsan gépel, hogy mindenkit megelőzve, két külön kommentben leadja a szavazatát, akkor meghajolunk az akarata előtt.

Az átkódolás előtti februári és májusi szavazatokat ráírtuk a képekre!!! És akkor jöjjenek a képek, vagyis a győztesek!

update: Nos emyna mindenkinél gyorsabb volt, habár a hónapot elfelejtette odaírni, a szavazatát így is elfogadtuk. Korábban elfelejtettük említeni, hogy a megfelelő hónap odabiggyesztése nélkül nem fogadunk el szavazatot. Sorry, ez a mi hibánk, viszont ennek hiányában nem lenne fair, ha semmisnek tekintenénk emyna voksát. Ennek tükrében a februári nyertes Ishida Mitsunari, a júniusi pedig Yoshino Takigawa.















Corot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése