Yaoiarts


Üdv a Yaoiartson!

Annak ellenére, hogy a fejlécen nem láthatók egymást nyaló-faló bishik, a Yaoiarts mégiscsak az, aminek látszik s mint ilyen, 18 éven felüli, érett, nyitott gondolkodású, valóban felnőtt embereknek szól.

Stábunk kis baráti társaságként kezdte a Sóhajom fórumán, akik létrehoztak egy saját oldalt. Útközben sokan csatlakoztak hozzánk, így alakult ki a mai Yaoiarts a jelenlegi szerzőgárdájával és állandóan bővülő tartalmaival.

Az oldalon találhattok mangafordításokat, ismertetőket, filmismertetőket és feliratokat, fanfictionöket és saját fandomos yaoi írásokat, rajzokat, képeket, yaois franciakártyát, naptárt, memóriajátékot, és még sok minden mást. Fontosnak tartjuk a műfaj megismertetését a magyar közönséggel, és a vele kapcsolatban elterjedt tévképzetek eloszlatását. Ezért sok írás született a magáról a yaoiról, sőt még egy szakdolgozat is készült a témáról, amely részben letölthető az oldalról.

A nálunk található írások, fordítások, filmfeliratok, cikkek, rajzok, egyebek a saját szellemi termékeink, azokat szerzői jog védi – a rajongói fordítások esetében is – ezért engedélyünk nélkül ne használjátok fel őket.

Az oldal működtetéséből az itt végzett tevékenységünkből semmi anyagi hasznunk nem származik (sajnos), a mangafordítások, filmfeliratok az adott művek népszerűsítését szolgálják. 


Köszönet

Az oldal története során sok segítséget kaptunk. Sokan támogattak minket jó szóval és bíztatással, építő jellegű kritikával, ami a fejlődésünket szolgálta. Köszönet nekik. Az oldal nem létezne, ha nem lett volna a Sóhajom fóruma, ahol megismertük egymást, és nem létezne mindazok nélkül sem, akik azóta is gazdagítják munkájukkal.

Arita
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése