2019. december 23., hétfő

2019.12.23.

Nagyon régen nem volt friss és füllentenénk, ha azt mondanánk, hogy ebben a hosszúra nyúlt időszakban egy halom mangát fordítottuk. Nem tettük. Ami nem azt jelentei, hogy teljesen más irányba fordult az érdeklődésünk (bár tény, hogy nem a mangafordítás az egyetlen szabadidős elfoglaltságunk), csupán döcögősebb az oldal. A jövő évre vonatkozólag sem teszünk nagy ígéreteket, és nem garantáljuk a sűrűbb frissítéseket sem. Viszont most hoztunk egy adagot, amolyan ünnepit.

Biztos többen olvastátok már, hiszen Arita a facebook csoportba is feltölti A hosszú út fejezeteinek elérhetőségét, de most ide is felkerültek az oldalról még hiányzó fejezetek (13-14. fejezet). Úgyhogy, aki rühelli facebookot, az ne fogja vissza magát és keresgéljen az Írásaink szekcióban. Továbbra is imádjuk a Marvel fiúkat!!!

Két új Fake fejezet is felkerült az oldalra, Corot fordításában. Vészesen és végérvényesen közeledünk a hét kötetes manga végéhez.

Végül pedig egy "megszokott" ajándék a fa alá. Ha kicsit visszarévedünk a múltba, akkor rá kell döbbennünk, hogyha kreáltunk valami klasszikusan hagyományosat, ami szorosan kapcsolódik az Artshoz, akkor az a YaoiArts Naptár. 2010-ben készült el az első Giana jóvoltából és azóta minden évben születik fiúkákkal telerakott kalendárium. Idén sem szeretnénk megszakítani ezt a hagyományt. Legújabb naptárunkat a Galériában találjátok meg.




A stáb


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése