2013. augusztus 31., szombat

Yamane Ayano: Crimson Spell  (folyamatban)

    
Kiadás éve: 2004
Hossza: 5 kötet, még fut
Japán kiadó: Takuma Shoten
Angol kiadó: Kitty Media, SubLime
Német kiadó: Tokyopop

Fanfordítás:
Magyar: Yaoiflowers/Yaoiarts

        








Ismertető:

Egy elátkozott ifjú herceg, egy kevésbé bölcs, de annál jóképűbb varázsló, különös teremtmények, sárkányok, gonosz démonok, messzi-messzi tájak, egy izgalmas-kalandos fantasy történet, meg persze fülledten erotikus jelenetek: ezeket mind megtaláljuk Yamane Ayano Crimson Spell című, mostanra már nagyon ismert és méretes rajongótáborral rendelkező mangájában.

Egy napon szörnyek támadnak a varázstárgyak készítésével foglakozó Aresvies királyságra. Val herceg, népének védelmében, kivonja őseinek vörös pengéjű kardját, az Ygg Victort, amely legyőzhetetlenné teszi azt, aki forgatja. Le is számol a támadókkal, de attól fogva a kard átka sújtja: ha valami okból meggyengül az önuralma, félelem, harag, vagy csupán csak elalvás okán, vérszomjas démoni lénnyé változik, amely mindenkit elpusztít maga körül.

Így, hiába ő a trón örököse, nem maradhat otthonában: elbúcsúzik szeretteitől, és elindul megkeresni Hallwill Phroptot, a híres varázslót és átoktörőt, remélve, hogy ő megszabadíthatja kínzó problémájától. Első találkozásukkor azonban kiderül, hogy a varázsló jóval profitorientáltabb módon űzi áldásos tevékenységét, és az átok, amely őt gyötri, is sokkal súlyosabb, mint azt Val gondolta. Végül abban állapodnak meg, hogy a herceg elkíséri Hallt különös útjaira, amelyeknek a célja ritka varázstárgyak begyűjtése, és közben kiderítik, mi módon lehet feloldani az átkot. Hall mindjárt az első éjszakán, amelyet Val nála tölt, rendkívüli felfedezést tesz. A fiú csuklóján mágikus bilincsekkel alszik. Mikor a varázsló leveszi róla azokat, egy hatalmas erejű szörnyeteggel találja magát szemben. Hétköznapi ember számára ez az azonnali halált jelentené, Hall azonban, mint mágiában járatos személy hamar rájön, mi módon csillapíthatja le a gyönyörű bestiát, és miként növelheti egyúttal saját varázserejét is. Kössük össze a kellemest a hasznossal, ugyebár...

Eztán kezdetét veszi közös utazásuk, amely mindkettejük számára többet tartogat, mint gondolnák, főleg, hogy Val emberként semmire sem emlékszik, ami szörny alakjában történik vele…

Érdekes, szórakoztató és felettébb erotikus történetre számíthat az, aki kezébe (ill. monitorára) veszi Yamane Ayanonak ezt a mangáját, amelynek egyik legnagyobb erőssége a grafika. Val az ifjú, karcsú de izmos, bájos de férfias Ayano-ukék közé tartozik, finom vonásokkal és bátor, nyílt tekintettel. Szörny alakjában, ha lehet még megragadóbb, főleg a szemei, amelyek egyszerre sugallnak állatias vérszomjat, s vegytiszta, nyers minden szégyentől és mesterkéltségtől mentes szexuális vágyakozást. Hall pedig olyan, mint a Finder Series Fei Longja, fehér hajjal és kevésbé sérült lélekkel. Kettejük jelenetei izzanak a feszültségtől, bár azon olvasók számára, akiket taszítanak a nem hétköznapi dolgok, Val külseje megdöbbentő lehet.

A másik legvonzóbb tulajdonsága a Crimson Spellnek, az a száraz, csípős humor, amelyet a szereplők képviselnek. Ennek egyik fő forrása Ruruka, a varázslény, akinek külseje végtelenül aranyos és különleges: úgy néz ki, mint egy hosszú fülekkel és végtagokkal rendelkező, kicsit félresikerült, de nagyon szeretnivaló repülő plüssnyuszi. Kalandos körülmények között csatlakozik Valékhoz. Bár a herceget elsőre megkedveli, és később egyre jobban ragaszkodik hozzá, Hall-lal nem jönnek ki túl jól. Kettőjük beszólogatásain sokat nevethet az olvasó, de a humoros hangulathoz a többi figura is hozzájárul.

A mellékszereplők, a hátterek és fantasy világban nélkülözhetetlen lovak, sárkányok, varázsos lények is alaposan kidolgozottak és sok jó ötletről árulkodnak. A mangaka írja az első kötet utószavában, hogy nagyon élvezte a sárkányok, lovak, fegyverek és a különleges öltözékek kitalálását és megrajzolását, ami meg is látszik.

A manga németül és angolul is megjelent. Ha fanfordításban olvassuk, és utána esetleg megszerezzük az angol kiadást, feltűnhet a nevek különbözősége, de már magán a rajongói fordításon belül is több különböző változatot fedezhetünk fel. Ennek oka az, hogy a japán írásjelekkel leírt neveknek többféle átirata létezhet a nyugati nyelveken, és a fordítók nem mindig tudják, hogy a mangaka konkrétan minek kívánta keresztelni az adott szereplőt. Mind Val, mind Hall nevének több változatával találkozhatunk. Az első angol kiadásban Val nevét a mangaka kérésére Bald-nak fordították, amely miatt sok panasz érkezett a kiadóhoz. Nem is csoda, hiszen „bald” angolul annyit jelent, hogy „kopasz”. Döbbenetes, hogy mégis így jött ki az első kiadás, amin azóta már változtattak, a későbbiekben a herceget Vald-nak nevezik. Aki most rendel első Crimson kötetet, az már a Vald-os változathoz fog hozzájutni.

Összességében a Crimson Spell egy mindenképp belelapozásra érdemes manga, nem hiába olyan népszerű. Túl komoly történetet és drámát ne várjunk, hiszen egy fantasy stílusú yaoi mangáról van szó, de azon kívül kellemes szórakozást nyújthat mindazoknak, aki szeretik a szépen megrajzolt, humoros hard yaoi történeteket. 

Arita


Letöltés:
1.kötet
2.kötet
3.kötet 
A Yaoi Flowers linkjei az 1-3. és a 4. kötet elejéhez:
1. kötet, 2. kötet, 3. kötet, 4. kötet: ch.1., ch.2a, ch.2b, ch.3

67 megjegyzés:

  1. Ez a kiemelt kedvenceim közé tartozik! Nem lehetek eléggé hálás, amiért fordítjátok, és milyen jól! Egyébként Val nekem is nagyon tetszik bestia alakjában is! Rurukát meg imádom! Hal-t nem kevésbé! Nagyon várom már a kövi részt! Addig is óriási Arigatou nektek! Ui: király, hogy végre lehet komit írni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod nekem az tetszik a legjobban, hogy most már Val bestia alakban sem teljesen veszíti el önmagát. Az elejétől kezdve azon szurkoltam, hogy mikor válik már a számára is nyilvánvalóvá az, amit Hall művel vele. XD Amiatt pedig még inkább szurkoltam, hogy egymásba szerelmesedjenek.^^ Jajj, remélem minél hamarabb lesz érthető fordítása az új fejezetnek (ami CSAK 9 oldal -.-), hogy aztán mi is megtudjuk csinálni.

      Ugye milyen jó, hogy lehet ide írni? Ezt még nekünk is szoknunk kell, de határozottan jó ötletnek találjuk. :)

      Törlés
  2. Annyira örülök, hogy valaki folytatja a fordítást! Évek óta követem a mangát, és nagyon megszerettem, ahogyan Yamane-san összes munkáját. Gyönyörű a grafika, és nagyon szerethetőek a karakterek, remélem minél hamarabb lesz elérhető folytatása!
    Köszönjük a sok munkát :3

    VálaszTörlés
  3. Bizony, Riell, nagyon jól kitaláltátok! Már írtam, hogy kezdődött a Klub Shionnal, az én yaoi rajongásom, - amihez nyilván közötök van, - erről az oldalról szedtem le az első yaoi mangáimat, innen alakult ki az ízlésem, rengeteget köszönhetek Aritáéknak! Nem is tudok eléggé hálás lenni, hiszen minden gyökerem tőlük ered! Érthető fordítás? Nincs még angol szken? Megnézem, hátha találok, és ha igen, rögtön jelzem! Egyébként az meg tudható volt, hogy dúlni fog a lamour Hal és Val között! Az nekem is tetszik, hogy Val bestiaként sem öntudatlan már, de én arra voltam kiváncsi, hogy mit lép, ha megtudja, hogy Hal miket művelt vele! (kuncog) Ahhoz képest egész jól fogadta! Ruruka reakcióján meg majd behaltam! Tudod, mikor Hallein kérdezte, hogy Hal hogy szokta megfékezni a bestiát! (még mindig kuncog)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a segítséget, de van már hozzá angol fordítás, pár napja jött ki. :) Viszont jelenleg kurva nagy szarban vagyok, mert újra lett telepítve a gépem - ergo ps nuku rajta - ráadásként nem férek hozzá az egy terás vinyóm adataihoz (500 giga!), így a ps progi indítójához sem. Ha rátudom venni Corotot, hogy tisztítsa ki helyettem, akkor Arita kezébe tudjuk adni fordításra. De hogy őszinte legyek pillanatnyilag annak az 500 gigának a visszaszerzése izgat a legjobban. :'((((

      Egyébként szerintem is Val egészen jól reagálta le, hogy Hal miket művel vele. Volt egy kis mosoly szünet és egyebek, de végül rájött arra, hogy milyen fontos neki a varázsló. Persze tiszta klisé az egész, de attól még szeretjük.^^
      Jaaaaaaaaaaaj az hatalmas, ahogy Hallein ártatlan naivsággal rákérdez dolgokra, Ruruka pedig, mint a mindent tudó reakciói iszonyat aranyosak.^^

      Törlés
  4. Csak egy kis széljegyzet, hogy mi a helyzet a fejezetekkel.

    Tehát, pár hónapja kijött egy fejezet, ami összesen 9 oldal. E fejezet már drága fordítónknál van, szóval remélem nem sokára kirakhatjuk frissbe. :)

    Most nov. 22-én, ha minden igaz, megjelenik egy újabb fejezet ki tudja milyen szerényke terjedelemben és majd azt is elhozzuk nektek, amint lesz rá lehetőségünk.^^

    Ezeken kívül jelenleg semmi más új nincs a Crimson Spell háza táján azt leszámítva, hogy dec. 10-én a Sublime gondozásában végre ismét megjelenik hivatalosan angolul, amit már nagyon várok, mert nagyon viszket a tenyerem egy polcra rakható változatért. <3

    VálaszTörlés
  5. Helló!
    Először is köszi a fordítást, remélem végig viszitek a projektet :)
    Egy észrevételem lenne: nekem az 5 kötet 7.fejezete helyett a 4.kötet 28.fejezete jön be MF-en :( Tudnátok cserélni? Köszi előre is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi, hogy szóltál, javítottam a linket. Igen, végig visszük, de Ayano még egyébként is írja, szóval nincs is minek a végére érni...még. :)

      Törlés
  6. Jaj, de nagyon vártam! Hálás Arigatoum a frissért! Megjavult a géped? Vissza tudtad szerezni az adatokat! Nekem is volt gondom az lj-vel, hiba miatt, nem tudtam belépni, hiába írtam nekik, próbáltam bármit, semmit sem tudtam elérni, végül meguntam, és egy másik oldalt csináltam. Remélem, mégegyszer nem lesz ilyen! Visszatérve a fordításra, Rimris enyhén szólva is zakkant! De nagyon tetszik, istentelenül vártam, hogy kijöjjön! Mégegyszer óriási Arigatou érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :))) Köszi a kérdést, hát a gépem újra lett telepítve, végülis azzal nem volt gond. A külső vinyommal volt és van gond. Időközben kiderült, hogy ott vannak rajta az adtok nem vesztek el, csak egy okos emberhez kellene eljuttatnom, aki le tudná szedni onnan a cuccokat.
      Hogy-hogy nem tudtál hozzáférni a saját LJ-s fiókodhoz? Ez érdekes...

      Ami Rimrist illeti, én kezdem egészen megsajnálni. Szolgált egy királyt, akihez lojális volt és ő csak menekült volna az intrikák elől, ami egy ilyen helyen ezrével keletkezik. Erre mit kapott? Teljes emlékezetvesztést....az biztos, hogy nem lennék a helyében. Ezek alapján még azt is elnézem neki, hogy ráakart mászni Valra. ^_~

      Törlés
  7. Hála az égnek, hogy meg vannak az adataid! Ha megengeded, megkérdezem az öcsémet, hogy mit lehet csinálni, hátha van valami jó ötlete! Mert ha elviszed a géped, nyilván sokba fog kerülni, hogy visszakapd az adatokat! Ami pedig az lj-ét illeti, egyszer csak nem tudtam beregizni. Mindent tudtam, és nem kaptam semmiféle értesítést, hogy töröltek volna, vagy bármi. Írtam nekik én is, a barátnőm is, próbáltam új jelszót is kérni, pedig tudtam a jelszavam, de semmi! Ez ment vagy két hónapig, végül meguntam, és csináltam új lapot. Nem értem, miért történt ez velem, hiszen aktív voltam, sokszor írtam például levelet az lj-én, és mégis. Remélem, most már nem lesz mégegyszer baj, de a levelezésemet sajnálom, valamint ez a számozás meghülyít! De nem volt választásom, most rendben van minden, csak bizakodni tudok, hogy mégegyszer nem csinálják ezt meg velem!

    Ami Rimrist illeti, egy kicsit én is sajnálom, mert tényleg mindent elveszített, Flaybangot, - a királyt - akinek a szeretője is volt, és a hatalmát is, Astadoule jóvoltából. De nekem úgy tűnik, hogy Flaybangot behelyettesítette Vallal, és semmi másra nem vágyik, csakhogy visszakapja a hatalmát. Ez azért nekem annyira nem szimpatikus. Azonkívül Hall biztos nem osztja a véleményed, ahogy nézem, nagyon dühös volt, amiért letámadta Valt! Megjegyzem, joggal! Hiába tiltakozott Val, erővel is rámászott! Ez nekem sem tetszik! Akárhogy is nézzük, én is osztom Hall véleményét, és nem bízom benne!

    Végül, lenne egy kérésem, illetve jelezném, hogy a Crimsonból találtam egy pici oneshotot, ez nincs fent. Küldjem e el nektek? Ha igen, akkor dobj meg egy e-amillal, és küldöm! A másik, meg az lenne, hogy a Haru wo Daiteitát a Red fordítója nem folytatja, mert a befejező kötet, a 14-ik neki nem tetszett, nem tudom miért. Esetleg nem fordítanátok le? Vagy ha nem, tudnál segíteni, honnan tudnám letölteni? előre is Arigatou érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérdezd nyugodtan, bár laikusként én nem fogom piszkálgatni, de egyébként tudom, hogy mit lehet ilyenkor csinálni és segítségem is lenne hozzá, de először vennem kell egy másik tároló egységet, hogy legyen mire átmenteni az adatokat.

      Fura, hogy így jártál LJ-vel. Azt tudtam, hogy egy időben elkezdték szortírozni a meglévő regisztrációkat, mert sok olyan oldal gyűlt össze, amit már nem használtak, de ha te használtad, akkor tényleg fura, hogy miért nem tudtál belépni.

      Rimris szerintem csak azért helyettesítette Val-al, mert akkor még nem voltak meg a saját emlékei, viszont szerintem mivel Val a korábbi király leszármazottja és mert talán az a démon él Val-ban, akivel Rimrisnek erőszakkal kellett egyesülnie (ez csak az én feltételezésem) nem csak a nem meglévő emlékek miatt kötődik ennyire Valhoz. Szóval szegény Rimris helyében nem lennék. Hall pedig természetesen jogosan akadt ki Rimris tetteire, dehát Hall egyébként is egy aranyos kis féltékeny típus, még a különleges varázstárgyaira eltűnésére is borzasztóan ki tud akadni.^^

      Ezt a oneshot dolgot úgy emlékszem egyszer már említetted és azt hiszem mondtam, ha mutatni szeretnél valamit nyugodtan küldd el emailben, vagy nekem, vagy az Arts címére. (Megjegyzem nem ismerem a te email címed.) Látatlanul fogalmam sincs, hogy mire gondolhatsz, szóval nyugodtan keress meg egy linkkel. :)

      Törlés
  8. Hali!

    Nagyon tetszett! :D Remélem, amint tudod/tudjátok, folytatod/folytatjátok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszi szépen! :) Nem ígérek semmit, de rajta vagyunk a témán. :)

      Törlés
  9. yaaaay, köszi szépen az új fejezeteket!

    VálaszTörlés
  10. nagyon örülök a frissnek :) köszönöm a munkátokat :)

    VálaszTörlés
  11. köszi szépen a két fejezetet

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!
    Nem jön be ennek a linkje: "1-3. kötet és a 4. eleje" Tudnátok javítani? És az 5.kötet 5.fejezetet törölte a data. :( Előre is köszönöm!^^
    A fordítást pedig naagyon szépen köszönöm! Imádom ezt a mangát! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszi, hogy szóltál, nem vettük észre, hogy Bellnady oldalával gond van. Javítom a linkeket és nagyon szívesen a fordítást!^^

      Törlés
  13. Köszi szépen! : )

    VálaszTörlés
  14. Hosszú idő óta most először olvastam el egyben az egészet, és nagyon jól szórakoztam rajta. Köszönöm szépen a csodás fordításotokat. Csak azt sajnálom, hogy az utolsó kötet fejezetei nyúlfarknyi méretűek (bocs Ruruka ^^). Egyébként a Yaoi Flowers tárhelyét kijavítottam, az 1-3 kötet talán onnan gyorsabban lejön, mint a mediafire-ről, ha esetleg visszajavítjátok az itteni linkeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, szívesen! Örülünk, ha tetszik, amit művelünk. Mindig jó olvasni az ilyesmit, főleg ha olyasvalakitől jön, aki maga is tevékenyen részt vett (egyszer régen) a dologban.^^
      Nyúlfarknyi? Sajnos a következő fejezet mindössze 4 oldalt tesz ki szóval.... :(

      Köszi a javítást! A mediafire-ös linkeket már nem szedem le, de szívesen mellé rakom a tieidet éppen az általad is említett dolog miatt. :)

      Törlés
  15. Hali~ az 5kötet 5. részét ne lehet letölteni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi szépen, hogy szóltál. Estére javítom a linket, addig is, ha kell az Animeaddicts oldaláról le tudod tölteni ezt a fejezetet. :)

      Törlés
  16. Hali! Leszedtem a 6. kötet 2. részét de nem jó :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos megint én XD másodjára sikerült :3

      Törlés
    2. Szia! Szuper, örülök, hogy sikerült letölteni. :) Látom a Mediafire nem tagadja meg önmagát. -.-

      Törlés
  17. Nagyon köszi az új részeket! Valóban rövidkék! A tisztításban ennyire összementek? A második kötetben még 25 képesek voltak a részek.
    A sensei egy kissé mintha lazítana. De én ezeknek a kicsiknek is nagyon örülök!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :)

      Igen, sajna sikerült nem a megfelelő hőfokon kimosni őket, így a tisztítás során a felére redukálódott az oldalszám. XDD

      Egyébként sajnos sensei valóban nem kényeztet el minket hosszú fejezetekkel, mint régen. :( Ha szerencsések vagyunk, akkor két-három havonta kapunk egy új fejezetet, de mostanában egyik sem volt 10 oldalnál hosszabb,sőt! :/

      Törlés
  18. Ezt a mangát még a Yaoi Flowers-en kezdtem el olvasni akkoriban, aztán valahogy évekig nem olvastam mangákat. Tegnap kíváncsiságból megnéztem, hogy folytatódott-e a manga, így találtam rá erre az oldalra, és nagyon megörültem! Szóval nagyon nagyon köszönöm! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy ide találtál és nagyon szívesen! :))) Egyébként a manga jelenleg is fut japánban, mi pedig majdnem napra készek vagyunk belőle.^^

      Törlés
  19. Ez a tempó egy kicsit őrjítő! Most megint hónapokat várunk, hogy kiderüljön, Valt vissza lehet-e varázsolni a testébe? Hall hol vagy?! Öt kép?! Nyaff!
    Nagyon szépen köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :)

      Ugye? Szinte kényelmetlen, hogy ha készül újabb fejezet, akkor az ilyen picike. A következő fejezet - ami az eddigi utolsó jelenleg - is csak ilyen picuri, de abban végre valahára (legalábbis én már ennek is örülök) láthatjuk Hall-t.^^ Okosabbak persze nem leszünk Vallal kapcsolatban. :/

      Törlés
  20. Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás Karácsonyi ajándékot!
    Adrienn

    VálaszTörlés
  21. Köszönöm szépen a sok munkát ezzel a mangával, imádom , nagyon nagy kedvencem :)igen én is egyetértek veletek, és Boldog új évet!

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Nem lehet letölteni a 9 fejezetöl! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      A 6. kötet 9. fejezetétől? Nekem az összes link működik, elvileg le kellene tudjad tölteni. Mit ír ki neked?

      Törlés
  23. Szia
    Köszönöm, hogy megnézted :) Most sikerült letölteni lehet, hogy nálam volt gond :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Szívesen. :) Akkor jó, ha sikerült letöltened. Néha MF is szokott rendetlenkedni lehet, hogy most pont ilyenje volt.^^

      Törlés
  24. Ez egy igazán kellemes húsvéti tojás! Hall megint elbújt, sem lélekben sem testben nem látható. Vall végre megvan, de sokkban. A Mester csodaszép, de vajon okos is?
    Nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  25. Ez egy igazán kellemes húsvéti tojás! Hall megint elbújt, sem lélekben sem testben nem látható. Vall végre megvan, de sokkban. A Mester csodaszép, de vajon okos is?
    Nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  26. Nagyon klassz ez a tojás! Val most sem lélekben, sem testben, Hal végre megvan, csak sokkban, a Mester nagyon szép, de vajon elég okos is?
    Nagyon szépen köszi!
    Adrienn

    VálaszTörlés
  27. Nagyon köszi a fejezeteket :D Hát a mostaniak nem valami hosszúak :(, remélem nem sokáig tervezi így a mangaka.

    VálaszTörlés
  28. köszi hogy fordítjátok
    mikor lesz fenn a következő? :D

    VálaszTörlés
  29. Sensei nem túl kedves hozzánk! Pont egy ilyen résznél csak úgy abbahagyni! Nagyon köszi, hogy a géped nehézségei ellenére is elhoztad nekünk!
    Töretlenül várom a folytatást!
    Adrienn

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :)

      (ne tudd meg milyen idegtépő, ha folyton lefagy a géped és semmit nem tudsz rajta csinálni.... T_T tényleg azt hittem, hogy egyhamar nem fogok tudni új fejezetet hozni...)

      Törlés
  30. Mikor jön a következő? Nagyon hálás vagyok az eddigiekért! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Evelin!

      A válaszom továbbra is ugyanaz, amit már írtam is neked. :)

      Törlés
  31. Szegény Ruruka! Már megint rajta csattan az ostor!
    Jó lenne ha a "bogár "mester nem sokáig elméletezne, hanem lépne is a dologban, mert egyre sürgősebb lenne a segítség! Amane sensei pedig igazán csinálhatna hosszabb részeket, mert ez egy kissé őrjítő, hogy minden gondolat után abbamarad a fejezet.
    Adrienn

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon bejön Halaceles és az, ahogy kommunikál a többiekkel, de abból a távolságból azt hiszem még neki is elég nehéz segítséget nyújtani. :)

      Törlés
  32. Jajj! Én barom! Nagyon szépen köszönöm ezt a kellemes meglepit! Három rész egyszerre!
    Adrienn

    VálaszTörlés
  33. Sziasztok! Köszi szépen az új részeket, s remélem hamarosan lesz folytatása. Imádom a kicsit zakkant és perverz Hallt, de Vall se marad le mögötte. Ruruka beszólásai meg fantasztikusak.😘😅

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Szívesen!^^ A folytatással igyekszem, de inkább nem ígérek semmit, mert tervezni nagyon jól tudok, de kivitelezni kevésbé. -.-

      Nekem Haviben a gyerekes kis féltékenysége tetszik a legjobban. Puffog, mint valami kisóvodás. De ha oda kell tennie magát a frontvonalba, akkor ordít róla az "én vagyok a Jani a házban". XD

      Törlés
  34. Köszi szépen az eddigi fordítást! Nagyon szeretem a Sensei munkáját! Örülök, hogy fordítod nekünk! További kitartást hozzá, és izgatottan várjuk a további fordításokat :)

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok! Először is köszönöm szépen a fordítást, szuperek vagytok! :D Viszont szeretném jelezni, hogy az 5. kötet 6 rész nem letölthető, mert a data.hu törölte. Tudnátok valahogy orvosolni a problémát? :'(

    Köszi: Alexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönjük, hogy szóltál. :) Munka után tudom csak orvosolni a helyzetet. Addig is, ha rendelkezel regisztrációval az Animeaddicts oldalára, el tudod ott is olvasni. :)

      Riell

      Törlés
    2. Sikerült letöltenem, köszönöm szépen! :)

      Törlés
    3. Szívesen, örülök! :)

      Törlés
  36. Sziasztok! Köszi az eddigi munkát is! :) Ez ugye nem marad félbe, befejezitek a fordítást, igaz? :) (Mármint nem hogy nálatok félbe szokott maradni, hanem hogy viszitek végig?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A manga még mindig fut japánban, befejezni egyelőre amúgy sem lehetne. A fordítás nem marad félbe, terveim szerint végig visszük.

      Törlés