2013. szeptember 3., kedd

Sadahiro Mika: Shuji (befejezett)


Kiadás éve: 2008
Hossza: 1 kötet
Japán kiadó: Magazine Magazine
Egyéb kiadó: -----

Fanfordítás:
Angol: Fantasyshrine
Magyar: Yaoiarts - Arita








Ismertető:

Yagi Tomoya a harmincas japán belgyógyász egy nap egy kórházi ágyban ébred – és az nem az ügyeleti szoba ágya. Mindjárt azt is közlik vele, hogy szerencsésnek mondhatja magát, amiért egyáltalán felébredt – autóval villanyoszlopra felcsavarodás, majd több órás műtét, és fél év kóma után ez nem mindenkinek szokott sikerülni. A történtek hatására Tomoya részleges emlékezetkiesést szenvedett, nem emlékszik sem a feleségére, sem a kislányára, csak arra, ami a házassága előtt történt, és hogy orvos a foglalkozása. Nincsenek emlékei egykori kollégájáról és jelenlegi kezelőorvosáról, Ioriról sem, ami felettébb zavarba ejtő érzést kelt benne, mert úgy tűnik, Iori szinte mindent tud róla. Még zavarba ejtőbbek Tomoya erotikus álmai kettejükről, hiszen neki eddig nem volt tudomása róla, hogy a férfiakhoz vonzódna. Az álmok azonban túl valóságosak, Iori érintései pedig túl ismerősek…

A mangaka ebben a kötetben folytatja az Innai Kansenben megkezdett első történetét, ezúttal három fejezeten át teljesen a két orvos románcára koncentrálva. El lehet mondani, hogy nagyon jó kis befejezést kanyarított a sztorinak: akciódús, szerelmes, egy kicsit beteges, így épp eléggé Sadahirós.

A kötet többi részében az Innai Kansen másik főszereplőjének, Tachibana Shounak a sorsát bonyolítja tovább: láthatjuk, ahogy az egykor Ioriba reménytelenül szerelmes fiú felnő és megtalálja a neki való partnert.

A Shujit mindenképp azoknak ajánlom, akik már olvasták az Innai Kansent, hiszen anélkül nem az igazi a történet. 

Arita 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése