2013. szeptember 6., péntek



Eiki Eiki: Unmei Ni Kiss


Kiadás éve: 1998
Japán kiadó: Shinsokan
Egyéb kiadás: ---
Hossz: 1 kötet

Fanfordítás:
Angol: Storm in Heaven


Az Unmei ni Kiss a Dear Myself pár karakterét felhasználó történet a mangakától. Főhőse Chika egyik osztálytársa, Fumiya. Fumiya gyerekkora óta hisz benne, hogy a láthatatlan vörös szalag, amely összeköti azokat az embereket, akiket egymásnak teremtett a sors, létezik. Egy nap az édesanyja bejelenti, hogy Ayane-chan családja, akik akkor mentek el, mikor ő még csak 3 éves volt, visszaköltözött a környékre. A fiú megdöbben, amikor megtudja, hogy Ayane-chan a jegyese kiskora óta, és hogy már szervezik is a szülők az omiait. A vacsorán azonban kiderül, hogy mindketten fiúk, és hogy mindkét család azt hitte, hogy a másiknak van lánya. Fumiyát eléggé meglepi a hír, hogy akiről azt gondolta, hogy a sors vörös szalagjával vannak összekötve, egy fiú. Ayane-chant viszont nem rázza meg ez a felismerés, sőt elhatározza, hogy bármi áron, de össze fog házasodni Fumiyával.
Később híre megy az iskolában, hogy az új diák és Fumiya jegyesek, így elindul a mesterkedés, hogy ki-ki elérje a maga célját. Chika mindenáron segíteni akar Ayane-channak, Takagishi, viszont nem nézi jó szemmel, hogy egy meleg srác megkörnyékezte a legjobb barátját.

Az utolsó két fejezetben Takashigi és Chika ügyes-bajos összejövetelének történetét rajzolja le Eiki Eiki. Bevallása szerint ez az egyetlen „normális” fiú-lány pár a történeteiben, és nem tudja, hogy jött ez így össze, de éppen ezért ez a két karakter különleges számára.

Az Unmei ni Kiss története elejétől a végéig elég abszurd, mégis mosolyogva olvassa az ember végig, mert átjárja Eiki különleges, könnyed humora.

Eikinek ez a mangája még a szokásosnál is kevesebbet mutat, könnyed csókoknál nem is nagyon történik több, így bátran merem bármely korosztálynak ajánlani. 

Shirou

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése