2013. szeptember 22., vasárnap


Kedves Olvasók!


Végre újra itt vagyunk és ismét a net végtelen világából köszönthetünk titeket.

Ahogy az elmúlt hetekben tapasztaltátok, és ahogy a régi honlap chatboxában, illetve egyéb „fórumokon” is megírtuk, a Yaoi.hu végső búcsút intett az éternek. De ez nem jelenti az Arts végét vagy azt, hogy a stáb szerte-széjjel szaladt. Csupán annyi történt, hogy új kéró után néztünk. Hosszú latolgatás után döntöttünk úgy, hogy otthagyjuk a régi tárhelyet és blogos felületre költözünk. Sajnos ezzel együtt le kellett mondanunk azokról a honlapokról is, amik a Yaoi.hu alatt futottak. Egyik szemünk sír, mert egy olyan biztonságot adó hely húzta le redőnyeit, ami összekovácsolt bennünket, a másik viszont nevet, hiszen ahogy a mondás is tartja (bármilyen nyálasan is hangzik)… ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Számunkra ezt a bizonyos másik ajtót, ez a blog jelenti.

Habár egyikünk sem blog guru, mindannyian találkoztunk már hasonló felülettel, de… és ezzel nem mondunk semmi újdonságot, egészen más dolog olvasni egy blogot és megint más szerkeszteni. Ezen a téren teljesen szűznek bizonyultunk. Dühöngtünk, amikor hülyének nézett minket, pirultunk, amikor remegő kezeink alatt engedelmes macskaként dorombolt, és felszisszentünk, amikor erőszakosan próbálta ránk kényszeríteni az akaratát. Ennek ellenére igyekeztünk úgy kialakítani az új oldalt, hogy minden könnyen hozzáférhető legyen és a megszokott kerékvágásban működjön. Részben ennek köszönhető, hogy nem történt dizájnváltás sem. Szerettük volna, ha mindenkit a megszokott látvány, menüsor és hangulat fogad (és töredelmesen bevalljuk, mi is foggal-körömmel ragaszkodtunk a régi felülethez). Bizonyos okok miatt, néhány dolog nem került vissza az oldalra (mint a filmismertetők screenshotjai, vagy a filmekhez tartozó letöltő linkek), és történt némi változás az írások és a galéria szekcióban is, de mindezt ti is megtapasztaljátok majd, ha birtokba veszitek az új oldalt. Reméljük, hogy az új YaoiArtson is ugyanolyan jól érzitek majd magatok, mint a régi honlapon. Mindenesetre a társaság és a hangulat semmit sem változott!

Szerencsére a költözés, és a hétköznapi rohanás közepette akadt olyan lelkes stábtag, aki képes volt kisajtolni magából némi frisst, így nem csak az újranyitás miatt van okunk ünnepelni.

Corot fordításában folytatódik a Fake és a Pekingi történet. Előbbi a harmadik fejezettel, utóbbi az ötödik résszel bővült.

Aurean, Chiaki és Vénia közös projektjéből, Sherlock mini sztorijaiból, Chiaki hozott egy újabb adagot, Csere-bere címmel.

Végül, de nem utolsó sorban Arita is kedveskedett nektek valamivel. Kedvenc Harry Potter ficéből, a Marriage Stoneból, azaz A házasság kövéből fordított le mindjárt négy teljes fejezetet.

Ahogy megszokhattátok, a mangákat a Mangafordítások szekcióban, míg a saját írásokat, illetve ficfordításokat az Írásaink menüpont alatt találjátok meg.

És a végére már csak egy felhívás maradt. Kérjük, hogy akik az elmúlt időszakban bármilyen okból kifolyólag megkerestek minket, de esetleg nem kaptak tőlünk választ, azok nyugodtan írjanak nekünk ismét a Kapcsolat menüpont alatt található e-mail címünkre!


A stáb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése