2013. szeptember 6., péntek


Franciakártya az ázsiai zenei élet sztárjaival

Történt egyszer, hogy Giana vizsgaidőszak utáni fáradtságában elkezdett a neten kalézolni. Üres aggyal, félkómásan - valamiért így szokta meghozni a legjobb döntéseit. Vagy a sors vezette? Eljutott egy oldalra és olvasott egy olyanról, hogy X Japan. Látta, hogy ez egy zenekar, és rákeresett a számaira, mert a legjobb akkor zenét hallgatni, ha az ember feje üres. Jobban visszhangzik. Meghallgatta a Forever Love-ot, ami végzetes hatással volt rá. Az elkövetkező napokban mindent megszerzett az együttestől, mindent elolvasott, amit róluk számára érthető nyelven írtak, minden videójukat megnézte a Youtubeon, és hatalmas képgyűjteményt hozott létre a vinyóján róluk.

Ezután a kapálózó Arita fülébe tuszkerálta az mp3 lejátszója fülhallgatóját, majd a gép elő ültette, hogy nézze meg a Last Live koncertet, és őt is megfertőzte. Aztán persze érdeklődni kezdtünk más zenekarok iránt is.

Nemcsak Japánon belül, hanem átruccantunk Koreába is, hiszen Vik és Ayase DBSK fansága mellett nem lehetett elmenni - Giana napokat töltött a Viktől kapott DBSK koncertdvdk bámulásával.

Így lett az, hogy megszerettük az ázsiai zenét, és ahogy az szokás, előbb- utóbb eljutottunk a fanficekig - olvasni mindig is szerettünk, a slasht, a yaoi nyugati testvérét meg pláne nagyon.

Amikor Gianának fülébe jutott, az Insomnia kihívás, kreatív rohamot kapott, több hetes munkával - mert a rohamai masszívak és hosszantartóak - elkészítette ezt a kártyapaklit, és felajánlotta azt a legjobb fic írójának. Ez a felajánlás titokban maradt mindeddig, míg az eredményeket ki nem hirdették, azaz máig. Ezennel lerántjuk a leplet a titkos főnyereményről, amelyet a nyertes a maga fizikai valójában is kézbe vehet majd.

A kártyákat szabadon letöltheti bárki, de a neten máshol nem szeretnénk meglátni! Az egész pakli fellelhető itt, de egyben is letölthető itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése